آموزشهاي عالي آزاد
1399/3/20 سه‌شنبه
برگزاری دوره های آموزش آزاد و ضمن خدمت در بستر مجازی

.

رییس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان از برگزاری دوره های آموزش آزاد و ضمن خدمت در بستر مجازی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر احسان مهرابی گوهری رییس دانشگاه پیام نور رفسنجان از فراهم شدن شرایط وامکانات لازم برای برگزاری دوره های آموزش آزاد در بستر فضای مجازی خبر داد و گفت با همکاری و مساعدت بی دریغ ریاست محترم و مجموعه ستاد دانشگاه پیام نور استان کرمان و به همت اساتید گرامی و کارکنان پرتلاش حوزه it و آموزش های آزاد مرکز رفسنجان، دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان به عنوان نخستین مرکز در سطح استان دوره های آموزش آزاد مجازی را برگزار می نماید.
ایشان هدف از این طرح را کمک به ارتقای سطح دانش، فرهنگ و مهارت علاقه مندان در جامعه و ایجاد زمینه و بستر مناسب برای افزایش دسترسی متقاضیان به آموزش های مورد نیاز و تعمیم و توسعه آموزشهای کاربردی و تخصصی دانستند.
وی در خصوص نحوه برگزاری این دوره ها هم گفت: بیشتر این فعالیت ها در بستر نرم افزار Adobe connect برگزار می شود و اساتید و کارشناسان ضمن ارایه مباحث تخصصی ، پاسخگوی سوالات متقاضیان و دانشجویان خواهند بود.
رییس دانشگاه پیام نور مرکز رفسنجان ضمن تقدیر و تشکر از شهردار محترم جناب آقای مهندس عظیمی زاده و مجموعه محترم شهرداری رفسنجان به عنوان پیشگام در خصوص همکاری و مشارکت در این دوره های آموزشی، از آمادگی دانشگاه برای برگزاری دوره های تخصصی و ضمن خدمت برای سایر ارگانها و ادارات با شرایط ویژه
خبر داد.
گفتنی است اولین دوره تحت عنوان آیین نگارش و مکاتبات اداری به صورت مجازی توسط استاد محترم علیرضا غلامحسینی برای کارکنان خدوم شهرداری رفسنجان در حال برگزاری است.