فرهنگي-دانشجويي
1402/9/25 شنبه
بیانیه مشترک بسیج اساتید و رئیس دانشگاه در محکومیت حادثه تروریستی شهرستان راسک
بیانیه مشترک بسیج اساتید و رئیس دانشگاه در محکومیت حادثه تروریستی و حمله مسلحانه به کارکنان نیروی فرجا شهرستان راسک

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُون» هرگز کسانى را که در راه خدا کشته شده‏ اند مرده مپندار بلکه زنده‏ اند که در نزد پروردگارشان روزى داده مى ‏شوند.

بار دیگر فرزندان رشید، دلیر و فداکار ایران اسلامی جان خود را در مسیر مقدس حفظ امنیت و آرامش جامعه نثار کردند تا مجرمان نتوانند اخلالی در نظم و امنیت کشور ایجاد کنند. این اقدام تروریستی که منجر به شهادت و زخمی شدن چندین نفر از نیروهای غیور و حافظان جان برکف امنیت ایران اسلامی شد، قلوب همه مردم ایران را جریحه دار کرد. دشمنان باید بدانند که فرزندان ایران از جان گذشتن را بلدند اما از وطن گذشتن را نه. بسیج اساتید و رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان ضمن محکومیت این اقدام بزدلانه و دردناک تروریستی، شهادت شهدای امنیت را در ایام حزن شهادت حضرت صدیقه طاهره زهرای مرضیه (س) را به محضر حضرت ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، ملت شهیدپرور ایران اسلامی، خانواده بزرگ فراجا و خانواده های معزز آنان تبریک و تسلیت عرض نموده وبرای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل را از خداوند متعال خواستار است.